среда, 27. октобар 2010.

Bassmaster 2010 - Zagreb finale (03.11.2010)


Bassmaster2010, prvo internacionalno natjecanje basista organizirano u Hrvatskoj na portalu MIXER.HR, započelo je 15.06. ove godine. Primamljive nagrade koje je osigurao TMS Music Shop iz Zagreba bile su ‘jak razlog’ za prijavu.

Prve prijave počele su pristizati početkom srpnja, a do danas je stigla 21 prijava iz čak 11 zemalja. Na Bassmaster su se prijavili basisti iz Poljske, Venecuele, Argentine, Srbije, BiH, Hrvatske, Italije, Danske, Njemačke, Francuske i Amerike, a povjerenje ovom natjecanju ukazala je i ekipa European BassDay-a koja ga je uvrstila na svoju listu europskih bas party-a.

Mada je bilo najavljeno da će se dio finalista birati glasovanjem publike, tehnička problematika se ispriječila da se to i ostvari, tako da je izbor finalista prepušten isključivo žiriju sastavljenom od ekipe portala MIXER.HR pojačane s dva renomirana hrvatska basista Goranom Delačem i Zvonimirom Bučevićem Bučem. U pomoć je priskočio i Marco Shoots, prvi čovjek European BasDay-a.

Nakon pomnog preslušavanja svih pristiglih prijava na live finale, koje će se održati u zagrebačkom klubu SAX! 3.11., pozvani su:

Petar Ćeho (BiH)

Vincenzo Maurogiovanni (Italija)

Krešimir Sušec (Hrvatska)

Marinko Pintarić (Hrvatska)

Julious Boone (Danska)

Petar Makar (Hrvatska)

Dino Jurić (Hrvatska)

Izbor finalista garantira zanimljivo finale, koje će biti upotpunjeno još ponekim izvođačem o čemu ćemo vas pravodobno izvjestiti. Najbolji će imati priliku pridružiti se Bassmaster ekipi i predstaviti se europskim basoljupcima na ViennaBass-u 21.11. u Beču, što je veliki poticaj svim finalistima da se što bolje pripreme za nastup.

Više informacija možete potražiti na: http://mixer.hr/?p=13105


Нема коментара: